Een mobiele lichtmast huren? We staan graag voor u klaar!

Kennismaken

Trime levert een uitgebreide range mobiele lichtmasten. Veel van deze units hebben we op voorraad en zijn beschikbaar voor verhuur. We komen graag bij u langs om een mobiele lichtmast te demonstreren. Toch kan het zijn dat u en uw medewerkers uitgebreid kennis willen maken met een lichtmast. Ook dan zijn we u graag van dienst door een mobiele lichtmast voor test ter beschikking te stellen. Als u gedurende langere tijd een mobiele lichtmast wilt gebruiken is huren de ideale optie. Met aantrekkelijke huurtarieven stellen wij de mobiele lichtmast naar uw keuze ter beschikking. Deze verhuur-modellen zijn vaak slechts enkele jaren oud en hebben weinig draai-uren. Deze zijn dan ook beschikbaar voor verkoop.

Re-rent

U heeft als verhuurder een aantal mobiele lichtmasten staan maar er is meer capaciteit nodig. Voor veel verhuurbedrijven is Trime Re-rent partner. We stellen aan u als verhuurder onze uitgebreide verhuurvloot graag ter beschikking voor re-rent tarieven. Daarmee bent u in staat om aan het verzoek van uw klant tegemoet te komen. De uitgebreide verhuurvloot bestaat uit jonge lichtmasten van Trime waaronder de:

Bel voor meer informatie en de beschikbaarheid naar +31 (0) 85 021 82 55, mail naar info@trime-north.com of neem contact met ons op.