Mobiele lichtmast huren? Wij staan graag voor u klaar!

Trime verhuurt een uitgebreide range mobiele lichtmasten. Veel van deze lichtmasten hebben we op voorraad en zijn beschikbaar voor verhuur. We komen graag bij u langs om een mobiele lichtmast te demonstreren. Omdat u en uw medewerkers misschien uitgebreid kennis willen maken met een lichtmast zijn we u graag van dienst door een mobiele lichtmast voor testen ter beschikking te stellen. Als u voor langere tijd een mobiele lichtmast wilt gebruiken is huren een ideale optie. Met aantrekkelijke huurtarieven stellen wij u de mobiele lichtmast naar keuze ter beschikking.

Omdat we u graag betrouwbare apparatuur verhuren zijn deze lichtmasten vaak slechts enkele jaren oud en hebben weinig draai-uren.

Service bij verhuur

Naast het vrijblijvend adviseren over welke lichtmasten voor uw situatie het meest geschikt zijn kunnen we ook verdere service leveren. Zo kunnen we de lichtmasten voor u op de gewenste locatie bezorgen en ook weer ophalen. Ook het installeren en instellen van de lichtmasten doen we graag voor u. Omdat u wellicht ook geïnteresseerd bent in het huren van mobiele beveiligingsmasten is het ook mogelijk om deze gecombineerd te huren. Zo kunnen we u ontzorgen op het gebied van verlichten en beveiligen van uw werkplek.

Re-rent lichtmasten

U heeft als verhuurder een aantal mobiele lichtmasten staan maar er is meer capaciteit nodig. Voor veel verhuurbedrijven is Trime Re-rent partner. We stellen aan u als verhuurder onze uitgebreide verhuurvloot graag ter beschikking voor re-rent tarieven. Daarmee bent u in staat om aan het verzoek van uw klant tegemoet te komen. De uitgebreide verhuurvloot bestaat uit jonge lichtmasten van Trime waaronder de:

Bel voor meer informatie en beschikbaarheid van onze lichtmasten voor verhuur naar +31 (0) 85 021 82 55, mail naar info@trime-north.com of neem contact met ons op.

Naast het huren kunt u bij ons ook lichtmasten kopen, zoals deze mobiele lichtmast X-Start 6x 160W LED.

Lichtmast huren
Verhuur lichtmasten
Mobiele lichtmast huren
Verhuur solar lichtmasten