BATTERY line

Een reeks lichtmasten volledig op batterij. 100% stil. Ideaal voor de evenementenmarkt (geluidsarm en uitstootvrij) en binnenwerklocaties zoals gebouwrestauratie en spooronderhoud, zelfs in tunnels.

SOLAR line

Een reeks lichtmasten met zonnepanelen die de batterij opladen. Ideaal voor de verhuur-, bouw- en evenementenmarkt; werken echt geluidsarm en uitstootvrij; innovatief, duurzaam en veilig.

HYBRID line

Onze HYBRID line reeks lichtmasten combineren de batterij- en motortechnologie. Ideaal voor de verhuur-, bouw- en evenementenmarkt en om de CO2-uitstoot van het werkende machinepark te verminderen.

PLUG-IN line

Beschikt u al over een generator of externe stroombron? Met een Plug-in lichtmast heeft u een prima oplossing. 100% stil. Ideaal voor de verhuur en evenementen. Vermindert de CO2-uitstoot van het werkende machinepark.

ENGINE POWERED line

Een reeks lichtmasten aangedreven door zuinige en betrouwbare Kubota motor om de beste verlichting te garanderen. Ideaal voor verhuur, bouw en op zware terreinen; maximale brandstofefficiëntie en betrouwbaarheid.

MINING line

Een reeks door motor aangedreven lichtmasten, special ontwikkeld voor de mijnbouwsector. Onze ingenieurs weten uit ervaring dat de mijnmarkt lichtmasten nodig heeft die robuust, duurzaam, krachtig en veilig zijn.