Trime North B.V. is gevestigd in Riddererk en onderdeel van de Trime groep in Italië en verantwoordelijk voor Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Bekijk hier de video voor een rondleiding door de fabriek.

Als fabrieksvestiging brengen we uw wensen over naar de fabriek. Op die manier is er een range mobiele lichtmasten ontwikkeld die volledig is afgestemd aan uw wensen. U staat als gebruiker bij ons in het middelpunt. Dit komt dan ook tot uiting in soms kleine details die het gebruikersgemak enorm verbeteren.

De Trime mobiele lichtmasten worden toegepast in onder andere de volgende markten:

  • Infrastructuur
  • Spoorwegen
  • Verhuur
  • Luchthavens
  • Evenementen
  • Bewaking
  • Industrie

Elke markt heeft weer eigen wensen ten aanzien van de specificaties van de lichtmasten. Trime heeft een volledige range lichtmasten volledig op uw markt afgestemd.

Advies

Met een range van meer dan 30 verschillende mobiele lichtmasten waarop ook weer allerlei type lampen geplaatst kunnen worden is een juist advies essentieel. We zijn al vele jaren actief in mobiele lichtmasten en kennen de praktijk. Op die manier kunnen we u optimaal adviseren. Of u nu op zoek bent naar een betaalbare basic lichtmast tot een geavanceerde hybride lichtmast met zonnepanelen. We staan graag voor u klaar.

Onderhoud  / reparatie / aftersales

Na levering van een mobiele lichtmast begint het pas. Onze technische dienst is gespecialiseerd, geschoold en gemotiveerd om u optimaal van dienst te zijn voor onderhoud, reparatie en technisch advies. Ook voor andere merken zoals Towerlight, Terex, TCP etc. voeren wij onderhoud uit.

Verhuur

Bij Trime Group kunt u ook een lichtmast huren. Voor vrijwel iedere toepassing hebben wij een lichtmast te huur. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies.

Re-Rent

Heeft u als verhuurder te weinig capaciteit voor uw mobiele lichtmasten? We hebben een uitgebreide huurvloot die we tegen scherpe prijzen aan de verschillende aanbieders van lichtmasten verhuur ter beschikking stellen.

Trime Group

De Trime Group is van huis uit specialist en leverancier van mobiele lichtmasten. Door goed te luisteren naar de afnemer zijn er in de loop van de tijd ook andere productgroepen ontstaan:

We staan graag voor u ter beschikking.

Meer informatie? Neem contact met ons op of mail rechtstreeks naar info@trime-north.com